EtusivuEtusivu

Blogi

Musiikki kohottaa yhteishenkeä ja tekee hyvää!

Mikäli työporukkanne omaa huikeaa musikaalista potentiaalia ja roppakaupalla hyväntekeväisyyshenkeä, niin tämä on mahdollisuutenne! Yrityksille suunnattu bändikilpailu Company Rock ja Lastenklinikoiden Kummit ry tekevät yhteistyötä vuoden 2015 aikana. Bändikilpailussa menestyvät yhtyeet pääsevät kumppanuuden myötä esiintymään Kummien tilaisuuksissa – voittaja jopa legendaarisessa Elämä Lapselle -konsertissa – ja samalla luodaan uudenlaisia varainkeruumalleja lasten hyvinvoinnin edistämiseksi yhtyeiden omien keikkojen ympärillä.

Tapahtumat

01/04/2015

Lastenklinikoiden Kummit ry ja Turun kaupunki, Turun filharmoninen orkesteri, Turun kaupunginteatteri, Turun musiikkijuhlat, Turun konservatorio ja Naantalin Musiikkijuhlat järjestävät yhteistyössä Aprilliaa! -nimisen hyväntekeväisyyskonsertin ja -taidehuutokaupan TYKS:n lastenklinikan tukemiseksi Turun kaupunginteatterissa Logomossa aprillipäivänä 1.4.2015.

Tilaisuuden alussa kuullaan Turun filharmonisen orkesterin konsertti kapellimestari Leif Segerstamin johtamana. Konsertin jälkeen huutokaupataan 50 Markku Kososen värikästä maalausta. Huutokauppaan on mahdollista osallistua paikan päällä tai puhelimitse.