EtusivuEtusivu

Blogi

GIVE-A-DAY-kampanja

Kaikki asiakkaiden BESTSELLER-liikkeissä 10.4. käyttämät rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

BESTSELLER järjestää maailmanlaajuisen, kaikkia tuotemerkkejä kaikissa maissa koskevan hyväntekeväisyyspäivän. Ajatuksena on järjestää päivä, jolloin kaikki voivat yhdessä auttaa hyvää asiaa. Tapahtuman nimi on GIVE-A-DAY, ja idea on yksinkertainen: kaikki asiakkaiden 10.4. käyttämät rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

50 % Suomen 10.4. tehdystä VERO MODA, JACK & JONES, NAME IT, OBJECT, ONLY ja VILA -liikkeiden liikevaihdosta lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle, joka tukee Suomen yliopistollisten sairaaloiden lastenklinikoita ja pyrkii tekemään lapsipotilaiden sairaalassa viettämästä ajasta mahdollisimman mukavaa ja viihtyisää.

Lastenklinikoiden Kummit Ry:n yhteistyöprojekti suuntaa lahjoitusvarat lasten tehohoidon akuuttitarpeeseen Suomen kaikilla yliopistollisilla lastenklinikoilla.

Tapahtumat

16/05/2015

Toukokuussa järjestettävän Kummit-tapahtumaviikonlopun Vantaan Energia -Areenalla aloittaa School's Out Disco, jota tähdittävät Kasmir, JVG, Mikael Gabriel sekä juontaja/dj Axl Smith. Disco on kohdennettu teini-ikäisille ja sisäänpääsyn alaikärajana on 10 vuotta. 

Pääsyliput Discoon nyt myynnissä!

School's Out Disco Energia Areenalla lauantaina 16.5. klo 18-21.