EtusivuEtusivu

Blogi

Heidin tarina

Heidi syntyi Helsingissä Naistenklinikalla 10.11.2013. Raskausaikana ultrassa oli selvinnyt, että Heidillä on vaikea sydänvika. Vika on sellainen, johon vauva voi kuolla jo sikiöaikana. Sydänvikaisten vauvojen synnytykset ja hoito on Suomessa keskitetty HUS-alueelle Helsinkiin. Siksi Heidinkin synnytys oli suunniteltu Naistenklinikalle, joka on suorassa yhteydessä Lastenklinikkaan. Kotimme on puolestaan Pohjois-Karjalassa, Kontiolahdella.

Tapahtumat

01/04/2015

Lastenklinikoiden Kummit ry ja Turun kaupunki, Turun filharmoninen orkesteri, Turun kaupunginteatteri, Turun musiikkijuhlat, Turun konservatorio ja Naantalin Musiikkijuhlat järjestävät yhteistyössä Aprilliaa! -nimisen hyväntekeväisyyskonsertin ja -taidehuutokaupan TYKS:n lastenklinikan tukemiseksi Turun kaupunginteatterissa Logomossa aprillipäivänä 1.4.2015.

Tilaisuuden alussa kuullaan Turun filharmonisen orkesterin konsertti kapellimestari Leif Segerstamin johtamana. Konsertin jälkeen huutokaupataan 50 Markku Kososen värikästä maalausta. Huutokauppaan on mahdollista osallistua paikan päällä tai puhelimitse.

OSTA LIPUT TAPAHTUMAAN!